*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 22,46 €
Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων
Συγγραφή: · Γιάννης Τσακνής · Κρίτων Γρηγοράκης
Έκδοση: Ιούνιος 2025 από "Εκδόσεις Τζιόλα"
Σελ.:294 Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-221-162-5
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
Πρόλογος - Εισαγωγή - Φυσιολογικές και Ψυχολογικές Βάσεις των Αισθήσεων - Οργάνωση και Εκτέλεση Οργανοληπτικών Δοκίμων - Δοκιμές Διάκρισης - Δοκιμές Διαβάθμισης - Μέθοδοι Ευαισθησίας (Sensitivity Tests) - Δυναμικές Μέθοδοι (Δοκιμές Χρόνου-Έντασης) - Περιγραφική Ανάλυση - Ταχείες Μέθοδοι Ανάλυσης - Συναισθηματικές Δοκιμές (Affective Tests) - Εφαρμογές της Στατιστικής στον Οργανοληπτικό Έλεγχο των Τροφίμων - Οργανοληπτική Αξιολόγηση του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου - Στατιστικοί Πίνακες - Γλωσσάρι - Ευρετήριο
(2024) Οι σαρκοφάγοι, Παράξενες Μέρες
(2011) Στοιχεία φυσιολογίας θρέψεως και εφαρμοσμένη διατροφή ιχθύων και καρκινοειδών, Εκδόσεις Παπαζήση
