*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η χαμένη στήλη των Ετρούσκων

Περιπέτεια στη Λήμνο


Συγγραφή: ·Κώστας Στοφόρος
Έκδοση: Μάρτιος 2025 από "Κέδρος"
Σελ.:192 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-04-5475-8


Θέμα: "Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Ελληνική"

Όλα ξεκινούν με μια πράξη «απόδοσης δικαιοσύνης».
Καλοκαίρι, και η παρέα είναι χωρισμένη, αφού άλλοι προτίμησαν τη Λήμνο κι άλλοι τη Σαμοθράκη. Δεν είναι όμως αυτή η μόνη ανατροπή.
Όσοι διάλεξαν τη Λήμνο θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια παγίδα περίτεχνα στημένη που σχετίζεται με την περίφημη Στήλη των Καμινίων, ένα αρχαιολογικό εύρημα που σώθηκε κάτω από πραγματικά μυθιστορηματικές συνθήκες.
Για άλλη μία φορά οι φίλοι θα ζήσουν όμορφες αλλά και επικίνδυνες στιγμές, ενώ καβγάδες, ζήλιες, νέες και παλιές αγάπες θα έρθουν στο φως. Στο τέλος τίποτα δεν θα είναι ίδιο.
Άραγε, είναι η τελευταία περιπέτεια της παρέας που ανακάλυψε την Κούπα του Πτολεμαίου και τον Κώδικα της Λέρου;

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ