*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 64,44 €
Ποιοτικά χαρακτηριστικά και επεξεργασία νερού
Συγγραφή: ·Μανασσής Μήτρακας
Έκδοση: Ιανουάριος 2025 από "Τζιόλα"
Σελ.:816 Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-221-111-3
Θέμα: "Μηχανική, Χημική"
Πρόλογος - Εισαγωγή - Υδάτινοι Πόροι - Φυσικοχημικά Χαρακτηριστικα Νερού - Στοιχεία Μικροβιολογίας Νερού - Σχεδιασμός Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Νερού - Κροκίδωση – Συσσωμάτωση - Ιζηματοποίηση – Βασικές Έννοιες Φυσικοχημείας - Καθίζηση και Επίπλευση - Διήθηση - Απομάκρυνση Οργανικών Ενώσεων και Ανόργανων Στοιχείων από το Νερό Με Προσρόφηση - Απολύμανση - Αντίστροφη Ώσμωση και Ηλεκτροδιάλυση - Ιοντοεναλλαγή - Απομάκρυνση Αέριων και Πτητικών Ενώσεων από το Νερό με Αέρα – Επικαθήσεις - Διάβρωση - Στρωμάτωση του Νερού Ταμιευτήρων και Διεργασία Αποστρωμάτωσης - Πόσιμο Νερό, Διατροφή και Υγεία - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
