*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ίκλι αβρίκ


Συγγραφή: ·Μαριάνθη Νταφούλη
Έκδοση: Ιούλιος 2020 από "Ο Μωβ Σκίουρος"
Σελ.:208 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5476-03-8


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα "

"Άμα το σκάει άνθρωπος πολύ το χαίρομαι. Όχι μόνο άμα το σκάει από φυλακή. Απ' όπου κι αν το σκάει. Άμα το σκας, πάει να πει φυλακή ήταν εκεί που ήσουν.", λέει η γριά Ευδοκία στην Εύα που σκαλίζει το παρελθόν για να μάθει την αλήθεια.

Τι σχέση μπορεί να έχουν η απόδραση των 27 κομμουνιστών απ' τις φυλακές των Βούρλων, τα μπουρδέλα και η μάχη της παράγκας στη Δραπετσώνα με μια χαμένη σαγιονάρα σ' ένα αγροτικό καμποχώρι κι έναν έρωτα που ξεκίνησε σαν πλάκα; Πώς ξεπληρώνεις το χρέος μιας σωσμένης ζωής; Πού πάνε οι Τσιγγάνοι όταν φεύγουν και τι γεύση έχει μια μπύρα μετά την απόδραση;

"Ο φόβος είναι καραμέλα. Κάποτε λιώνει στο στόμα. Κι είσαι έτοιμος τότε. Αν δεν είσαι, ζητάς και σου δίνουν κι άλλη. Δεν θέλω άλλη. Είμαι έτοιμη τώρα.", λέει η Εύα. Άμα αρχίσεις να σκάβεις την τρύπα είσαι ήδη έξω.

Κελιά και μπούκες. Ίκλι αβρίκ, βγες έξω!

(2024) Δεν είναι έτσι τα χαμόγελα, Ο Μωβ Σκίουρος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ