*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 15,53 €
Φυσικοχημεία τροφίμων
Συγγραφή: · Χρήστος Ριτζούλης
Έκδοση: Νοέμβριος 2024 από "Τζιόλα"
Σελ.:200 Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-221-117-5
Θέμα: "Φυσικοχημεία" "Τροφή - Τεχνολογία - Σπουδή και διδασκαλία"
Εισαγωγή - Πρόλογος - H Φυσική Βάση της Χημείας - Χημική Θερμοδυναμική - Θερμοδυναμική Διαλυμάτων - Επιφανειακή Ενεργότητα - Τασιενεργές Ουσίες - Γαλακτώματα και Αφροί - Ρεολογία - Στοιχεία Χημικής Μηχανικής - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
(2011) Φυσικοχημεία τροφίμων, Τζιόλα
