*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Συνομιλία


Συγγραφή: · Γιώργος Σεφέρης ·Anne Philipe
Μετάφραση: · Νίκος Α. Μπακουνάκης
Έκδοση: 1991 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:81 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-0882-9


Θέμα: "Συγγραφείς, Έλληνες - Προσωπικές αφηγήσεις" "Συνεντεύξεις"

Θα ήθελα να προσθέσω εδώ ή να εξηγήσω ότι, κατά την γνώμη αυτών που μελετούν την Ελλάδα στο σύνολό της, υπάρχουν δύο πολιτιστικά ρεύματα. Γνωρίζετε σίγουρα ότι η Ελλάδα -αρχίζοντας από την ελληνική αρχαιότητα- είναι ένα παρελθόν, μία πατρίδα των πιο καθαρών ιδεών, έτσι όπως διαρθρώθηκαν μέσα στους αιώνες. Πρέπει όμως να προσθέσω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο παραδόσεις: μία γραπτή, που την γνωρίζουμε περισσότερο εφόσον έχουμε τα κείμενα, και η άλλη προφορική. Η προφορική παράδοση είναι ισχυρή, ως τις μέρες μας, και αγγίζει την ομιλούμενη γλώσσα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας