*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 46,00 €
Ζαχαροπλαστική εξέλιξη
Συγγραφή: ·Κωνσταντίνος Χολέβας ·Χάρης Ψιλόπουλος
Έκδοση: Μάρτιος 2024 από "Le Monde / Les Livres du Tourisme"
Σελ.:264 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-8382-76-3
Θέμα: "Ζαχαροπλαστική"
Γεύση… η αίσθηση που ξυπνά τις πιο δυνατές μας μνήμες, ενώ ταυτόχρονα μας καθοδηγεί να βιώσουμε νέες πρωτόγνωρες εμπειρίες. Η ζαχαροπλαστική εξέλιξη είναι ένα βιβλίο που παρουσιάζει κλασικούς, διαχρονικούς αλλά και νεωτερικούς συνδυασμούς γεύσεων, υφών κι αρωμάτων, σύγχρονες τεχνικές και μοναδικά desserts styling που πάνε τη ζαχαροπλαστική ένα βήμα παρακάτω.
Η ζαχαροπλαστική εξέλιξη, ο πιο πλήρης και αυτοτελής ζαχαροπλαστικός οδηγός, αναπτύσσεται σε 5 κεφάλαια συνταγών και 2 υποστηρικτικές-ενισχυτικές ενότητες:
- Cakes
- Τάρτες
- Τούρτες
- Ατομικά γλυκά
- Επιδόρπια εστιατορίου
- Χρήσιμες τεχνικές
- Ευρετήριο ξένων όρων
Η ζαχαροπλαστική τέχνη ως ζωντανός οργανισμός, αλλάζει, μετουσιώνεται, εξελίσσεται, ακολουθεί τις επιταγές της εποχής, κρατώντας όμως ζωντανή την παράδοση που ενώνει τις γενιές των ζαχαροπλαστών μεταξύ τους.
Η ζαχαροπλαστική εξέλιξη αποτελεί ένα βιβλίο οδηγό και συνοδοιπόρο κάθε έμπειρου και νεότερου ζαχαροπλάστη που επιθυμεί και επιδιώκει την επαγγελματική του εξέλιξη!
(2014) για ζαχαροπλάστες, Les Livres du Tourisme
(2012) Ζαχαρομαγειρέματα, Le Monde / Les Livres du Tourisme
