*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Face Yoga

Ασκήσεις για τη σύσφιξη του προσώπου και υπέροχες συμβουλές για να λάμπετε μέσα και έξω

"Danielle Collins' Face Yoga" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Danielle Collins
Μετάφραση: ·Μαρία Παΐζη
Έκδοση: Ιανουάριος 2024 από "Ίριδα"
Σελ.:200 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-7926-88-3


Θέμα: "Συμβουλευτική" "Υγεία" "Γιόγκα"

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλα τα προγράμματα γυμναστικής και ευεξίας σταματούν στoν λαιμό;
Σε αυτό το bestseller βιβλίο, η Danielle Collins, βραβευμένη, κορυφαία ειδική στη Γιόγκα Προσώπου, μας δείχνει πώς, μέσα από κατάλληλες ασκήσεις και τεχνικές μάλαξης και δερματοπίεσης στο πρόσωπο, μπορούμε να πετύχουμε τη λείανση του δέρματος και την τόνωση του μυϊκού του συστήματος και να εξασφαλίσουμε μια λαμπερή, νεανική εμφάνιση.

Μέσα από πλούσια κείμενα, υπέροχη εικονογράφηση και φωτογραφίες, το βιβλίο:
• Περιγράφει βήμα προς βήμα πρακτικές ασκήσεις στοχευμένες σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές, αλλά και ρουτίνες για ολόκληρο το πρόσωπο.
• Περιλαμβάνει ενότητες για κάθε περιοχή του προσώπου: μέτωπο, μάτια, μάγουλα, στόμα, γνάθο και λαιμό.
• Παρέχει ουσιαστικές συμβουλές για τη διατροφή, τη φροντίδα του δέρματος και τα προγράμματα ασκήσεων που υποστηρίζουν τη Γιόγκα Προσώπου και τη γενική, συνολική μας ευεξία.

Συνδυάζοντας τις πρακτικές ασκήσεις με συμβουλές για την υγεία και τον τρόπο ζωής, αλλά και με μικρά tips για την ευεξία μας, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για να έχουμε υπέροχη όψη και να νιώθουμε θαυμάσια, κάθε στιγμή της ζωής μας.

Μείνετε νέοι για πάντα με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας