*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δεκαεπτά μαύρο μονό


Συγγραφή: ·Κωνσταντίνος Γκούμας
Έκδοση: Ιούλιος 2023 από "Carpe Librum"
Σελ.:318 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5186-56-2


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"

«Οι προϊστάμενοι είπαν διακριτικά στον Αλέξη να γυρίσει πολύ δυνατά τον τροχό. Έκανε ό,τι του είπαν. Όταν η σφαίρα άρχισε την κάθοδό της, όλα τα μάτια ήταν καρφωμένα πάνω της. Επικρατούσε απόλυτη σιωπή, θαρρείς και οι παρευρισκόμενοι δεν ανέπνεαν. Έπεσε με δύναμη πάνω στον περιστρεφόμενο δίσκο που, με την ταχύτητα που είχε, την εκσφενδόνισε πάλι πίσω, στο ύψος εκκίνησής της. Αυτό επαναλήφθηκε μερικές φορές, μέχρι που, στην τελευταία της κάθοδο, καρφώθηκε μέσα στο νούμερο. Δεν χρειάστηκε να το ανακοινώσει· το φώναξαν πολύ δυνατά οι παίκτες μέσα σε έκσταση: “Δεκαεπτά!...”»

Οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες του βιβλίου προέρχονται από δύο διαμετρικά αντίθετους κόσμους. Ωστόσο, ο έρωτας, και στη συνέχεια η αγάπη, θα πρυτανεύσει και θα τους ενώσει. Γιατί, παρ’ όλη την τραχύτητα, την αγριότητα και την αδιαλλαξία στις αρένες της κοινωνίας, η αγάπη στο τέλος πάντα θριαμβεύει, χαράζοντας τους κύκλους της για τον καθένα, όπως αυτή θέλει.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας