*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ερασιτέχνες δολοφόνοι


Συγγραφή: ·Λεωνίδας Ιωαννίδης
Έκδοση: Ιούνιος 2023 από "Εκδόσεις Πνοή"
Σελ.:364 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5520-72-4


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"

Κάτω από τον έναστρο ουρανό του Φαραγγιού της Σαμαριάς φυτεύεται στο μυαλό του νεαρού Θεόφιλου Γονατά ο σπόρος της τέλεσης του τέλειου εγκλήματος. Βέβαια, το τέλειο έγκλημα είναι εγχείρημα σχεδόν αδύνατον ακόμα και για επαγγελματίες δολοφόνους, πόσο μάλλον για ερασιτέχνες. Όμως αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσει πολύ αργότερα.
Τριάντα χρόνια μετά, μια γυναίκα σχεδιάζει τη δολοφονία του συζύγου της. Όποτε συμβαίνει αυτό, το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Ο άντρας σπάνια τη γλιτώνει, ενώ η γυναίκα απολαμβάνει τη ζωή της στη φυλακή. Όταν όμως δύο γυναίκες οργανώνονται για να δολοφονήσει η μία τον άντρα της άλλης, τα πράγματα περιπλέκονται και σύντομα βγαίνουν εκτός ελέγχου.
Ο έλεγχος της κατάστασης πάλι, είναι δουλειά του αστυνόμου Αβραμίδη, ο οποίος καταριέται τη μοίρα του για την υπόθεση που του έτυχε. Παρά τα ελλιπή στοιχεία, τους αναξιόπιστους μάρτυρες και τους αναποτελεσματικούς συνεργάτες, είναι αποφασισμένος να βρει την άκρη του νήματος.
Ο συγγραφέας υπογράφει ένα μυθιστόρημα με αγωνία, ανατροπές και μαύρο χιούμορ, που μας ταξιδεύει από τα Λιβανιανά της Νότιας Κρήτης μέχρι τη Θεσσαλονίκη, κι από το Κόκκινο Σπίτι της Χαλκίδας έως την Μπαρμπούτα της Βέροιας. Οι ήρωές του είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και δυνάμει δολοφόνοι. Είναι απελπισμένοι, φιλόδοξοι, και κυρίως… αθεράπευτα ερασιτέχνες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας