*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αντίσταση

Πόλεμος-Πάθος-Ελλάδα-1941


Συγγραφή: ·Frank
Μετάφραση: ·Effie Kastaneonas
Έκδοση: Ιούλιος 2023 από "24 γράμματα"
Σελ.:280 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-201-684-8


Θέμα: "Γαλλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Ιστορικό μυθιστόρημα"

Η Αντίσταση είναι ένα μυθιστόρημα ιστορικής μυθοπλασίας και δράσης που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας την περίοδο 1940-41.
Ο Μουσολίνι ήθελε να αποδείξει στον Χίτλερ ότι ήταν εξίσου ικανός για εισβολή και κατάκτηση.
Καθώς συμβαίνει και σε σημερινούς δικτάτορες, είχε υποτιμήσει το θάρρος των πολιτών –εν προκειμένω των Ελλήνων– και ιδίως των γυναικών οι οποίες ξεχώρισαν για το φρόνημά τους. Η γενναιότητά τους απέναντι στον κατακτητή τις κατέστησε ηθικά ανίκητες.
Το βιβλίο αυτό αφηγείται με μυθιστορηματικό τρόπο αληθινά ιστορικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες, κυρίως στο νησί των Παξών, νότια της Κέρκυρας.
Ο αναγνώστης της Αντίστασης θα βρεθεί αντιμέτωπος με λυσσαλέες μάχες, συγκρατημένο πάθος κι έντονα δραματικό στοιχείο, δίχως την παρουσία μελοδράματος.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας