*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το τέλος όλων των δρόμων

Στα άκρα


Συγγραφή: ·John Killian
Έκδοση: Ιούλιος 2023 από "Bell / Χαρλένικ Ελλάς"
Σελ.:392 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-507-173-8


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"

Όταν ο κόσμος καταστράφηκε από τον πυρηνικό πόλεμο, ο Νόα ήταν από τους τυχερούς που σώθηκαν στα καταφύγια. Στην επιφάνεια της Γης, το 99% του πληθυσμού πέθανε τις πρώτες κιόλας εβδομάδες από τη ραδιενέργεια, τις αρρώστιες και τις συμπλοκές που έκαψαν τον πλανήτη απ’ άκρη σ’ άκρη. Ήταν όμως πράγματι τυχερός;
Δέκα χρόνια μετά, τη Γη πλέον λυμαίνονται οι μολυσμένοι –ένα τους δάγκωμα, ίσως μόνο και ένα άγγιγμά τους, είναι αρκετό για να μεταδώσει την ίδια κτηνώδη τρέλα σε οποιονδήποτε. Αν πάλι τους αποφύγεις, μπορεί να πέσεις πάνω σε κανίβαλους, ή σε εξαγνιστές, τις πάνοπλες ομάδες που έχουν σκοπό να σκοτώσουν όλους τους επιζώντες, ή σε μεταλλαγμένα πλάσματα που κρύβονται στο σκοτάδι, ή απλώς σε άλλους περιπλανώμενους σαν κι εσένα, που θα σε σκοτώσουν μόνο και μόνο για να σου πάρουν τα παπούτσια. Τυχεροί, τελικά, ίσως ήταν αυτοί που πέθαναν πρώτοι στον τελευταίο Μεγάλο Πόλεμο.
Όμως ο Νόα θα ανακαλύψει και κάτι που δεν πίστευε ότι θα έβρισκε ποτέ: μία κοινότητα που θέλει να επιβιώσει, που έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Μία κοινότητα με κανονικούς ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω.
Μόνο που τότε ξεσπά η καταστροφή. Ο Νόα και οι νέοι του φίλοι θα βρεθούν μπροστά στον απόλυτο κίνδυνο της οριστικής εκμηδένισης. Και στην αποκάλυψη ενός τερατώδους μυστικού –ενός μυστικού που θα τους φέρει στα άκρα.
Η Γη έχει πεθάνει. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο που μπορούσε να της συμβεί.

(2022) Πειράματα, Bell / Χαρλένικ Ελλάς

(2021) Μοτέλ Μιζούρι, Εκδόσεις Bell

(2020) Αγριότοπος, Bell / Χαρλένικ Ελλάς

(2019) Νεκρή πόλη, Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας