*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

9 χαράματα


Συγγραφή: ·Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα
Έκδοση: Ιούλιος 2023 από "Συμπαντικές Διαδρομές"
Σελ.:466 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-607-374-8


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"

«Για εκείνα τα λεπτά που θα ζήσω μαζί σου, θα μείνω εδώ άνευ κόστους και συνέπειας, δίπλα σου σε κάθε χάραμα ως το τέλος».

Η Ηλέκτρα Γαλανού είναι μία πετυχημένη ερμηνεύτρια του Ωδείου Αθηνών, η οποία κατάφερε να ερμηνεύσει το τραγούδι του σπουδαίου μαέστρου «Μια νύχτα ακόμη», φτάνοντας στην κορυφή και στην ένωση της μοίρας της με τον ίδιο.
Όταν στη ζωή της, λίγες μέρες μετά την επιτυχία της, μπαίνουν οι γονείς της, που για χρόνια πίστευε ότι είχαν πεθάνει, ξεκινάει ένας αδιάκοπος πόλεμος μετά την ξαφνική αποτρόπαια δολοφονία τους, για να βρεθεί και αυτή όπως εκείνοι, νεκρή.
Ένας θανάσιμος εχθρός τη θέλει εκτός παιχνιδιού, ποθώντας να διεκδικήσει όλα όσα της χαρίστηκαν.
Στο δυστοπικό ταξίδι της επιβίωσης δεν θα είναι όμως μόνη. Στο πλευρό της βρίσκεται ένας μυστηριώδης άνθρωπος του υποκόσμου.
Έτσι ένας ατέρμονος φαύλος κύκλος μυστικών, αιμοδιψής προδοσίας και αποκαλύψεων ξεκινά, μετρώντας όλοι τον χρόνο αντίστροφα.
Η Ηλέκτρα το Φως και ο Αλεξάντερ το σκοτάδι, σε εννέα χαράματα που τους θέλουν μαζί σε αυτή τη μάχη.
Θα καταφέρουν να ζήσουν το ίδιο το πεπρωμένο; Θα νικήσουν φτάνοντας στο 10ο χάραμα μιας καινούργιας ημέρας;

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας