*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Αίσωπος μας διδάσκει

Καλλιέργεια αρετών και σωστού τρόπου σκέψης μέσα από τους μύθους του Αισώπου!


Συγγραφή: ·Παναγιώτα Γρέκη
Έκδοση: Ιούνιος 2023 από "Άμμων Εκδοτική"
Σελ.:100 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5677-54-1


Θέμα: "Μύθοι - Βιβλία για παιδιά"

Ο Αίσωπος, ο αγαπημένος μας μυθοποιός που στην πραγματικότητα ήταν ένας δάσκαλος και φιλόσοφος καθώς μέσα από τους μύθους του δίδασκε ήθος και ορθές συμπεριφορές, παραμένει διαχρονικός και είναι απαραίτητος στις μέρες μας όσο ποτέ.
Στο βιβλίο αυτό επιλέχθηκαν και παρουσιάζονται συγκεκριμένοι μύθοι του Αισώπου σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν τα παιδιά τη σημασία της ορθής και λογικής σκέψης και των βασικών αρετών των σωστών ανθρώπων: της δικαιοσύνης, της καλοσύνης, της γενναιότητας, της μεγαλοψυχίας, της φιλοπατρίας και άλλων. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να δουλέψουν με τον εαυτό τους από μικρή ηλικία και θα απομακρυνθούν από τα σύγχρονα πρότυπα και τα λανθασμένα κελεύσματα των σημερινών κοινωνιών. Έτσι θα στραφούν στις ρίζες τους, στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει ο ελληνισμός, δημιουργώντας τις δικές τους δυνατές και όμορφες προσωπικότητες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας