*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Φόβος

Μυθιστόρημα

"Fear" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Ειρήνη Σπανίδου
Μετάφραση: ·Τόνια Κοβαλένκο
Υπεύθυνος Σειράς: · Τάκης Θεοδωρόπουλος
Έκδοση: Νοέμβριος 1999 από "Ωκεανίδα"
Σελ.:218 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-410-124-2


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Οταν η οικογένεια του αξιωματικού Καρυστινού εγκαθίσταται στη Θεσσαλονίκη, η κόρη του Αννα είναι δεκατριών ετών, ένα μοναχικό κορίτσι που παλεύει να ξεπεράσει τους φόβους και τις αναστολές της παιδικής της ηλικίας. Ομως έχει έρθει η στιγμή που το οικοδόμημα της ύπαρξής της θα κλονιστεί από την εμφάνιση μιας άλλης κοπέλας, της Βέρας, για την οποία νιώθει μιαν ανεξήγητη έλξη την ίδια στιγμή που αισθάνεται και τα πρώτα ερεθίσματα του εφηβικού της ερωτισμού. Κι όλα αυτά με φόντο τη Θεσσαλονίκη του '60, την εποχή που ο μανιακός δολοφόνος γυναικών, γνωστός ως Δράκος του Σειχ-Σου, σπέρνει τον τρόμο, διεγείροντας συγχρόνως και τη φαντασία της πρωταγωνίστριας του Φόβου.

(1988) Το φίδι του Θεού, Κέδρος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας