*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

5 πράγματα που μετανιώνουμε πριν πεθάνουμε

Άλλαξε σκέψη, άλλαξε ζωή


Συγγραφή: ·Bronnie Ware
Μετάφραση: ·Χρήστος Μπαρουξής
Έκδοση: Μάιος 2022 από "Κάκτος"
Σελ.:360 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-215-005-4


Θέμα: "Συμβουλευτική"

Το βιβλίο 5 πράγματα που μετανιώνουμε πριν πεθάνουμε – Άλλαξε σκέψη, άλλαξε ζωή δίνει ελπίδα για έναν καλύτερο τρόπο ζωής...

Μετά από πολλά χρόνια εργασίας που δεν τη γέμιζε, η Bronnie Ware άρχισε να ψάχνει ένα επάγγελμα με νόημα. Αν και δεν είχε τα τυπικά προσόντα και την εμπειρία, αποφάσισε να εργαστεί στην παρηγορητική φροντίδα ασθενών.

Όσο ασχολιόταν με τις ανάγκες των ετοιμοθάνατων, η ζωή της Bronnie άλλαξε. Αργότερα, έγραψε ένα blog post για τα πιο συνήθη πράγματα που μετάνιωναν οι ασθενείς τους οποίους είχε φροντίσει. Το post, το οποίο είχε τον τίτλο «Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που μετανιώνει κανείς πριν πεθάνει», απέκτησε τέτοια δυναμική, ώστε το διάβασαν πάνω από τρία εκατομμύρια αναγνώστες απ’ όλο τον κόσμο μέσα σε έναν χρόνο. Κατόπιν αιτήματος πολλών αναγνωστών του blog της, η Bronnie αποφάσισε να μοιραστεί την προσωπική της ιστορία στο βιβλίο που κρατάς.

Η Bronnie ζει μια έντονη ζωή. Εφαρμόζοντας τα διδάγματα όσων βρίσκονταν κοντά στον θάνατο, ανέπτυξε μια αντίληψη για το πώς πρέπει να ζήσει κανείς αν θέλει να πεθάνει έχοντας γαλήνη στην ψυχή του. Σε μια από καρδιάς εξομολόγηση, η συγγραφέας εκφράζει τη σημασία των επιλογών που μετανιώνει κανείς. Εξηγεί πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε θετικά αυτά τα θέματα τώρα, όσο έχουμε ακόμα καιρό.

Τα απολαυστικά απομνημονεύματα της Bronnie Ware συνιστούν ένα θαρραλέο βιβλίο, που σκοπεύει να σου αλλάξει τη ζωή και να σε εμπνεύσει ώστε να ζήσεις τη ζωή την οποία στην πραγματικότητα είσαι προορισμένος να ζήσεις, εδώ και τώρα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ