*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πρόσφυγας στο Αίγιο


Συγγραφή: ·Τερψιθέα Τρίψα
Έκδοση: Νοέμβριος 2022 από "Ηδύφωνο"
Σελ.:52 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5450-42-7


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Προσωπικές αφηγήσεις" "Πρόσφυγες"

Μια ιστορία ανθρώπινη. Μια πορεία ζωής, μια αντάμωση δύο ανθρώπων, που είχαν γεννηθεί από την ίδια μάνα, αλλά μεγάλωσαν σαν άγνωστοι.
Πρόκειται για την ιστορία ζωής του Δημήτρη Μάσουλα από τα Μουδανιά της Μικράς Ασίας, όπως την κατέγραψε η κόρη του Τερψιθέα Τρίψα. Μια συγκινητική ιστορία ενός ανθρώπου που σε ηλικία 8 ετών ξεριζώθηκε από τον τόπο του χάνοντας όλη του την οικογένεια. Η μοίρα τον έφερε στο Αίγιο κι έβαλε σκοπό της ζωής του να βρει τον αδελφό του, τον οποίο είχε χάσει στον Πειραιά μετά τον διωγμό.
Μια ιστορία ενός πολιτισμού που χάνεται σιγά-σιγά από την εξέλιξη της μοντέρνας ζωής, ενός πολιτισμού δυνατού, προκομμένου και γεμάτου καλοσύνη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας