*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αποστολές από την πατρίδα


Συγγραφή: · Nicholas Gage
Μετάφραση: · Χριστόδουλος Λιθαρής
Έκδοση: Νοέμβριος 2022 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:280 Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-03-7086-7


Θέμα: "Βιογραφίες - Μαρτυρίες"

Ο Νικόλας Γκατζογιάννης έγινε γνωστός στην Ελλάδα κυρίως λόγω της Ελένης, του θρυλικού βιβλίου του που ξύπνησε πάθη όταν πρωτοεκδόθηκε. Αλλά πέρα από τη συγγραφική του ιδιότητα ο Γκατζογιάννης είναι ένας πολύ διακεκριμένος δημοσιογράφος, που έκανε μια λαμπρή καριέρα στους New York Times και σε άλλες αμερικανικές εφημερίδες. Για πολλά χρόνια επικεντρώθηκε στην ερευνητική δημοσιογραφία. Τα ρεπορτάζ του για τη Μαφία άφησαν εποχή και αποτυπώθηκαν σε δυο βιβλία που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Έχει την ικανότητα ο Γκατζογιάννης να ψάχνει πάντοτε «πίσω από τις κουρτίνες», ενώ ταυτόχρονα βάζει τον ίδιο τον αναγνώστη του να νιώθει ότι βρίσκεται πίσω από αυτές. Ο τρόπος που περιγράφει πρόσωπα και συμπεριφορές, η έρευνα που μπορεί να τον πάει ακόμα και στην παιδική ηλικία κάποιου πρωταγωνιστή του, η πιστή αναπαραγωγή της ατμόσφαιρας που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή, συνθέτουν στο τέλος ένα γοητευτικό παζλ.

(2012) Ελένη, Κέρκυρα - Economia Publishing

(2000) Ελληνική φλόγα, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

(1999) Eleni, Ευσταθιάδης Group

(1999) Hellas, a Portrait of Greece, Ευσταθιάδης Group

(1998) Hellas, ein Porträt Griechenlands, Ευσταθιάδης Group

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας