*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Προφορά ξένων κειμένων

Όταν ο κόσμος μας είναι τα τραγούδια, καλό θα ήταν να προφέρουμε σωστά τις λέξεις τους


Συγγραφή: ·Μαριλένα Κανελλίδου
Επιμέλεια: ·Βούλα Ρετινιώτη
Έκδοση: Μάιος 2022 από "Θερμαϊκός"
Σελ.:136 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5607-09-8


Θέμα: "Μουσική"

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες τραγουδιού όλων των ειδών και βαθμίδων και στόχο έχει να τους βοηθήσει να προφέρουν σωστά, τραγουδώντας σε μία ξένη γλώσσα αλλά και να την κατανοούν πιο ολοκληρωμένα και ξεκάθαρα.
«Αν ο λόγος δεν κάνει φανερό αυτό που θέλει να πει, δεν θα επιτελέσει το έργο του».
Η «Προφορά ξένων κειμένων» είναι ένα εγχειρίδιο που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες του τραγουδιού, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, την βαθμίδα και το είδος της μουσικής που σπουδάζουν, να προφέρουν και να εκφωνούν ορθά μελοποιημένα ποιήματα, λιμπρέτα και στίχους ώστε το τραγούδι τους να μην είναι άρτιο μόνο τεχνικά αλλά και να προσφέρει αισθητική απόλαυση και αγωγή ψυχής.
Μαριλένα Κανελλίδου

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας