*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οδυσσέας

Βασιλιάς της Ιθάκης 1260 π.Χ. – 1195 π.Χ.


Συγγραφή: · Λάζαρος Τσόλκας
Έκδοση: Αύγουστος 2022 από "Άμμων Εκδοτική"
Σελ.:432 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5677-17-6


Θέμα: "Μυθολογία, Ελληνική"

Γεννήθηκε σα μύθος, έζησε σα μύθος και πέθανε σα μύθος, περνώντας στην αθανασία και στις καρδιές όλου του κόσμου και ειδικά των Ελλήνων. Μετά τη Βίβλο, η Οδύσσεια είναι το μεγαλύτερο best seller όλων των εποχών και ο Οδυσσέας είναι ο πλέον αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων όλου του κόσμου.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι μια ιστορική έρευνα, αποτέλεσμα πολλών ετών προσπάθειας ώστε να μπει μια τάξη, στην αταξία των αντικρουόμενων πληροφοριών και θεωριών. Είναι η προσπάθεια να ανασύρουμε το βασιλιά της Ιθάκης Οδυσσέα, από τη σφαίρα της φαντασίας και του αδύνατου και να τον αποκαταστήσουμε στο χωροχρόνο της ιστορίας και της πραγματικότητας, όπως του αξίζει.
Στα 13 και πλέον χρόνια που βρεθήκαμε κοντά του, τον ζήσαμε σε όλες τις πτυχές του και τις καλές και τις κακές και γνωρίσαμε τον άνθρωπο Οδυσσέα, έτσι όπως τον περιγράφουμε σε αυτό το βιβλίο.
Είναι το βιβλίο που ενώνει κομμάτι-κομμάτι, το παζλ όλων των γεγονότων της ζωής του, με όλα σχεδόν τα πρόσωπα της ηρωικής περιόδου δημιουργώντας άρρηκτες ρίζες του Ελληνισμού και της ιστορίας από το 1500 π.Χ. μέχρι και σήμερα.
Ένα πολύτιμο και μοναδικό δώρο για τα παιδιά μας, τους φίλους και τον εαυτό μας. Απαραίτητο βοήθημα σε κάθε μαθητή και δάσκαλο και ο καλύτερος φίλος στις διακοπές μας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας