*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κλοιός


Συγγραφή: ·Carl Frode Tiller
Μετάφραση: ·Μαριτίνη Μνηματίδου
Έκδοση: Ιούνιος 2022 από "Εκδόσεις Βακχικόν"
Σελ.:370 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5662-61-5


Θέμα: "Νορβηγική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Ο Ντάβιντ έχει χάσει τη μνήμη του. Όταν βάζει μια αγγελία για να ζητήσει από φίλους και συγγενείς να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους μαζί του, τρεις απαντούν με γράμματα: οι δυο πιο στενοί του φίλοι στην εφηβεία και ο αποξενωμένος του πατριός. Ο καθένας τους έχει ύποπτα κίνητρα για να του γράψει, και σύντομα προκύπτει μια αντιφατική εικόνα για τον Ντάβιντ. Ποιανού αναμνήσεις είναι οι σωστές; Ή μήπως όλες τους εμπεριέχουν ένα κομμάτι της αλήθειας; Σε αυτό το τολμηρό πρώτο μυθιστόρημα της Τριλογίας του Κλοιού, ο Καρλ Φρούντε Τίλερ φιλοτεχνεί ένα καυστικό πορτραίτο της σύγχρονης κοινωνίας κι έρχεται αντιμέτωπος με τη σχετικότητα της μνήμης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας