*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σεφ... στο παρά πέντε

Ιδέες και λύσεις για διατροφή με εύκολες συνταγές


Συγγραφή: · Ευάγγελος Ζουμπανέας
Έκδοση: Νοέμβριος 2021 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:368 Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-618-050-7


Θέμα: "Μαγειρική" "Διατροφή"

Κυκλοφορεί με την ευγενική χορηγία των drPlus, Salad Master, Anaphis Super Drinks, Mελάσσα Emelia. Ο καταξιωμένος συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας, βασισμένος στην πολύχρονη επαγγελματική του πείρα, δημιούργησε έναν εύχρηστο και πρωτότυπο οδηγό διατροφής και μαγειρικής με σκοπό να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων που επιθυμούν να τρέφονται υγιεινά. Δίνει πολύ ωραίες ιδέες για τους εργαζόμενους και φοιτητές αλλά και για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που ετοιμάζουν συσκευασμένα γεύματα για τα μεγάλα παιδιά και τους εφήβους. Ο Σεφ... στο παρά πέντε επιλέγει και προτείνει: · Ιδέες και λύσεις για μικρά αλλά και μεγάλα γεύματα · Ιδέες για την προετοιμασία γευμάτων χωρίς μαγείρεμα · Εύκολες και νόστιμες συνταγές σε λιγότερο από 15 λεπτά · Προτάσεις για τα ημερήσια και τα εβδομαδιαία μενού · Οδηγίες για τη διασφάλιση ισορροπημένων διαιτολογίων · Πίνακες και μεθοδολογία για την οργάνωση της καθημερινής διατροφής · Ειδικά διαιτολόγια για παθολογικές καταστάσεις όπως υπέρταση, διαβήτης, χοληστερίνη, ερασιτέχνες αθλητές κ.ά. To βιβλίο αφού πραγματοποίησε πολλές εκδόσεις σε μια απλή μορφή, τώρα εκδίδεται σε μια πλούσια πολύ προσεγμένη έκδοση με φωτογραφίες που δημιούργησε η food stylist Eλισάβετ Δελεχά. Είναι ιδανικό για δώρο σε αυτούς που αγαπάμε αλλά και στον εαυτό μας.... Η έκδοση υποστηρίζεται από το Κέντρο Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας