*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα αρχεία του σύμπαντος

100 ανακαλύψεις που άλλαξαν την κατανόησή μας για το σύμπαν


Συγγραφή: · Marcia Bartusiak
Έκδοση: Φεβρουάριος 2022 από "Ενάλιος"
Σελ.:832 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-536-583-7


Θέμα: "Αστρονομία"

Μια απαράμιλλη ιστορία της Αστρονομίας, τεκμηριωμένη με τα ίδια τα κείμενα των επιστημόνων που- πραγματοποίησαν τις ανακαλύψεις: του Κοπέρνικου, του Γαλιλαίου, του Κέπλερ, του Νεύτωνος, του Χάλεϊ, του Χαμπλ και του Αϊνστάιν, καθώς και των δεκάδων άλλων που συνέβαλαν σημαντικά στο να σχηματίσουμε την εικόνα που έχουμε σήμερα για το Σύμπαν.
Από την απόδειξη του Αριστοτέλη για τη σφαιρικότητα της γης μέχρι την πρόσφατη θεωρία για το διαστελλόμενο Σύμπαν, το παρόν βιβλίο περιλαμβάνει 100 ανακαλύψεις που καλύπτουν την ιστορία της Αστρονομίας. Η βραβευμένη συγγραφέας Μάρσια Μπαρτούζιακ παρουσιάζει κάθε φορά το πλαίσιο μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η εκάστοτε εντυπωσιακή θεωρία, εξηγώντας συγχρόνως τη θέση του στην επιστημονική βιβλιογραφία. Το έργο Τα Αρχεία του Σύμπαντος αποτελεί ουσιώδες ανάγνωσμα για επαγγελματίες αστρονόμους, φίλους της ιστορίας της επιστήμης, αλλά και όλους όσοι κοιτάζουν τα άστρα καθισμένοι στην αυλή τους.

(2020) Μαύρες τρύπες, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας