*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δόξα τον Αλλάχ είμαι άθεος (Kafir)

"Kafir. Allah sei Dank bin ich Atheist" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Amed Sherwan ·Katrine Hoop
Μετάφραση: ·Ηλίας Τριανταφύλλου
Έκδοση: Φεβρουάριος 2022 από "Λέμβος"
Σελ.:288 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5413-18-7


Θέμα: "Προσωπικές αφηγήσεις - Μαρτυρίες"

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία ενός μικρού αγοριού που έρχεται σε ρήξη με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της ισλαμικής χώρας του και τιμωρείται με απάνθρωπο τρόπο. Προδομένος ακόμα και από την ίδια του την οικογένεια.
Ο Ahmed, όπως τον γνωρίζουμε στην αρχή, χάνει το όνομά –άρα την ταυτότητά του¬– και δικάζεται ως άπιστος. Αυτή είναι όμως και μια ιστορία πίστης στην δύναμη που μπορεί να αντλήσει κανείς από τη λογική, την αξιοπρέπεια και την εμπιστοσύνη στην καλή πλευρά των ανθρώπων.
Τέλος, αυτή είναι μια ιστορία για τον καθένα που ζει χωρίς το πραγματικό του όνομα, κουβαλώντας στην πλάτη του μια μεγάλη μαύρη κηλίδα, ακόμα και μέσα σε μια ελεύθερη δυτική κοινωνία, που τόσο συχνά διαχωρίζει και στοχοποιεί.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας