*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η μυστική πόρτα της επιτυχίας


Συγγραφή: ·Florence Scovel-Shinn
Έκδοση: Δεκέμβριος 2021 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:144 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-14-3698-2


Θέμα: "Λογοτεχνία άλλων γλωσσών"

Η ερώτηση που κάνουν πάντα σ’ έναν επιτυχηµένο άνθρωπο είναι: «Ποιο είναι το µυστικό της επιτυχίας σου;»

Όλοι θέλουν να µάθουν πώς ν’ ανοίξουν τη µυστική πόρτα της επιτυχίας. Υπάρχει επιτυχία για τον καθένα, αλλά φαίνεται να βρίσκεται πίσω από µια πόρτα ή έναν τοίχο. Στη Βίβλο αναφέρεται η θαυµάσια ιστορία της πτώσης του τείχους της Ιεριχούς.

Όπως σε όλες όµως τις βιβλικές ιστορίες κρύβεται µια µεταφυσική ερµηνεία. Όλοι σχεδόν έχουν χτίσει ένα τείχος γύρω από την Ιεριχώ τους. Αυτή η πόλη στην οποία δεν µπορείς να µπεις περιέχει µεγάλους θησαυρούς: τη θεϊκά σχεδιασµένη επιτυχία σου, την επιθυµία της καρδιάς σου!

Τι είδους τείχος έχεις χτίσει γύρω από την Ιεριχώ σου;

Αυτό είναι το Μυστικό της Επιτυχίας. Να φροντίσεις να ενδιαφερθεί ο κόσµος γι’ αυτό που κάνεις. Να ενδιαφέρεσαι πρώτα ο ίδιος και θα σε βρουν και οι άλλοι ενδιαφέροντα.

Όταν ζεις κολληµένος στο παρελθόν κι όλο γκρινιάζεις για τις ατυχίες σου, χτίζεις ένα συµπαγές τείχος γύρω από την Ιεριχώ σου.

Η επιτυχία δεν είναι µυστικό, είναι Σύστηµα. Πολλοί άνθρωποι πέφτουν πάνω στο τείχος της απογοήτευσης. Το θάρρος και η αντοχή είναι µέρος του συστήµατος.

Ο δρόµος προς την επιτυχία είναι ένα ευθύ και στενό µονοπάτι. Είναι δρόµος στοργικής αφοσίωσης, αµέριστης προσοχής.

(2021) Το παιχνίδι της ζωής και οι χρυσοί κανόνες του , Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας