*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το παιχνίδι της ζωής και οι χρυσοί κανόνες του


Συγγραφή: ·Florence Scovel-Shinn
Έκδοση: Δεκέμβριος 2021 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:144 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-14-3695-1


Θέμα: "Λογοτεχνία άλλων γλωσσών"

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι η ζωή είναι µια µάχη, αλλά στην πραγµατικότητα δεν είναι µάχη, είναι παιχνίδι. Ένα παιχνίδι, ωστόσο, που δε γίνεται να το παίξουµε µε επιτυχία αν δε γνωρίζουµε τους πνευµατικούς νόµους. Οι κανόνες του παιχνιδιού δίνονται µε έξοχη σαφήνεια στην Παλαιά και στην Καινή ?ιαθήκη.

Μακάρι κάθε αναγνώστης να µπορέσει να απελευθερωθεί απ’ ό,τι τον κρατάει δέσµιο επί αιώνες, απ’ ό,τι ορθώνεται ανάµεσα σ’ αυτόν και σε ό,τι είναι δικό του, και να γνωρίσει την Αλήθεια που του δίνει την ελευθερία του – την ελευθερία να εκπληρώσει το πεπρωµένο του, να υλοποιήσει το Θεϊκό Σχέδιο της ζωής του: Υγεία, Πλούτο, Αγάπη και Τέλεια Αυτοέκφραση.

Ο άνθρωπος πρέπει να βοηθήσει την τέχνη της σκέψης του να εξελιχθεί. Ο Μέγας Στοχαστής είναι καλλιτέχνης και φροντίζει να ζωγραφίζει µόνο τα Θεϊκά Σχέδια πάνω στον καµβά του µυαλού του ανθρώπου. Ζωγραφίζει µάλιστα αυτούς τους πίνακες µε επιδέξιες πινελιές δύναµης και αποφασιστικότητας, έχοντας τέλεια πίστη ότι καµιά δύναµη δεν µπορεί να καταστρέψει την τελειότητά τους και ότι θα εκδηλώσουν στη ζωή του ανθρώπου την πραγµατοποίηση του ιδεώδους. Στον άνθρωπο έχει δοθεί όλη η δύναµη (µέσω της σωστής σκέψης) να φέρει τον παράδεισό του στη γη, και αυτός είναι ο στόχος του «Παιχνιδιού της Ζωής».

(2021) Η μυστική πόρτα της επιτυχίας, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας