*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Τραγουδιστής της Νύχτας


Συγγραφή: ·Johanna Mo
Έκδοση: Δεκέμβριος 2021 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:544 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-14-3691-3


Θέμα: "Λογοτεχνία άλλων γλωσσών" "Αστυνομική λογοτεχνία"

Μια οικογενειακή τραγωδία οδηγεί µια αστυνοµικό στον τόπο των παιδικών της χρόνων, και ο θάνατος ενός εφήβου προκαλεί σύγκρουση ανάµεσα στο παρελθόν και στο παρόν.

Η ντετέκτιβ Χάνα Ντούνκερ επιστρέφει αναπάντεχα στον γενέθλιο τόπο της, το νησί Έλαντ. Είχε τραπεί σε φυγή µετά την καταδίκη του πατέρα της για φόνο και τώρα επανέρχεται για να συµφιλιωθεί µε το παρελθόν της. Έχει καινούρια δουλειά, στην τοπική αστυνοµία, και έναν αδιάκριτο καινούριο συνάδελφο. Η διερεύνηση του θανάτου ενός δεκαπεντάχρονου ζωντανεύει φαντάσµατα από την προηγούµενη ζωή της. Καθώς κυνηγάει την αλήθεια, πρέπει να αντιµετωπίσει τους ανθρώπους που εγκατέλειψε. Δε χαίρονται όµως όλοι µε την επιστροφή της. Σύντοµα θα µάθει ότι το να σκαλίζεις το παρελθόν έχει συνέπειες.

Ένα αστυνοµικό µυθιστόρηµα µε καταιγιστική πλοκή, όπου τα µυστικά παραµονεύουν, οι ενοχές κηλιδώνουν και η συλλογική µνήµη είναι αµείλικτη, αποκαλύπτοντας τις συνέπειες που υπάρχουν όταν καλοί άνθρωποι κάνουν κακά πράγµατα.

Προχώρησαν προς την πόρτα της εισόδου, και η Χάνα έσφιξε τον πήχη του αριστερού χεριού της. Ήθελε να σκίσει το µαύρο ύφασµα που έκρυβε το τατουάζ της, ένα αηδόνι. Το πουλί που θα έδιωχνε το σκοτάδι. Μετά τον θάνατο της µητέρας της η γιαγιά της της είχε δώσει ένα µικρό ξύλινο αηδόνι για να το βάλει στο περβάζι του παραθύρου στο δωµάτιό της. Έλεγε ότι το αηδόνι τραγουδούσε τις νύχτες και έδιωχνε τους εφιάλτες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας