*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χαρούμενοι γυμνοί άνθρωποι


Συγγραφή: · Kateryna Babkina
Μετάφραση: ·Μαριτίνη Μνηματίδου
Έκδοση: Οκτώβριος 2021 από "Εκδόσεις Βακχικόν"
Σελ.:70 (21x14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-638-267-3


Θέμα: "Ουκρανική λογοτεχνία"

Οι Χαρούμενοι γυμνοί άνθρωποι είναι μια συλλογή διηγημάτων της Κατερίνας Μπάμπκινα, με κοινή αναφορά στην ευτυχία ή, ακριβέστερα, στο τι μας συμβαίνει λίγο πριν τη ζήσουμε.

Πρόκειται για ιστορίες με επίκεντρο διάφορες γενιές Ουκρανών, που έζησαν τη σοβιετική πραγματικότητα αλλά και τη μεταβατική περίοδο που ακολούθησε, που μεγάλωσαν και έγιναν όσο μπόρεσαν δυνατότεροι, όχι εξαιτίας αλλά σε πείσμα όλων όσων τους είχαν συμβεί˙αλλά και το πώς αυτοί οι άνθρωποι ζουν τώρα και αλληλεπιδρούν με τον κόσμο, όπου υπάρχει πόλεμος, αγάπη και μετανάστευση, από το Ανόι στη Νέα Υόρκη, με τους νεκρούς, τους ζωντανούς, τους τυφλούς και τους ανίδεους.

Και το πιο σημαντικό - οι ιστορίες πραγματεύονται το πώς μπορείς να είσαι ευτυχισμένος ανάμεσα όλα αυτά.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας