*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

DOMa 03


Έκδοση: Οκτώβριος 2020 από "Doma "
Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αρχιτεκτονική"

Στο τρίτο τεύχος του DOMa, οι Architecten Jan De Vylder Inge Vinck κατοικούν την αρχιτεκτονική μιας παλιάς αποθήκης στην ‘Κατοικία Pussemier 13’. Οι Lütjens Padmanabhan Architekten επισημαίνουν λεπτομέρειες του ‘Therwil Terraced House’ με σχέδια, προπλάσματα και στιγμιότυπα από την κατασκευή. Οι SO - IL αποκαλύπτουν την ένταση μεταξύ υλικότητας και αστικού ιστού στο ‘Amant Art Campus’. Οι Baukuh εισάγουν το ‘Poretti Pavilion’ στο βιομηχανικό πλαίσιο ενός παλιού εργοστασίου δημιουργώντας ένα ‘ήπιο μνημείο’. Οι Diego Arraigada Arquitectos απεικονίζουν πλήρως την γεωμετρική εξερεύνηση, με διάφορα μέσα, για το ‘Σπίτι στη La Pedrera’.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας