*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

DOMa 02


Έκδοση: Σεπτέμβριος 2020 από "Doma "
Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αρχιτεκτονική"

Στο δεύτερο τεύχος του DOMa, οι Ensamble Studio παρουσιάζουν τις ‘as found’ ιδιότητες της κατοικίας 'Ca'n Terra', ως μια αλληλουχία τεκμηρίωσης, αναδιαμόρφωσης και κατοίκησης ενός παλιού λατομείου. Οι Xaveer De Geyter Architects ανακατασκευάζουν την εικόνα του ‘Κτηρίου των Κεντρικών Γραφείων της Επαρχίας της Αμβέρσας’ με φωτογραφίες από το εργοτάξιο. Το Salottobuono προβάλλει τις εκλεκτικές συγγένειες του 'Teatrino' με αναφορές στην αρχιτεκτονική και την τέχνη και πώς αυτές βιώνονται εκ νέου μέσω της κατασκευής και της χρήσης. Οι Monadnock μοιράζονται ένα μεγάλο όγκο αρχείων από το 'Atlas House', σε μια προσπάθεια να αποδώσουν όσο το δυνατόν πιο εποπτικά την συνθετική διαδικασία. Οι Point Supreme αναλύουν το 'Petralona House' χρησιμοποιώντας δεκαέξι μοτίβα από το βιβλίο "A Pattern Language: Towns, Buildings, Construction" των Christopher Alexander και λοιπών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας