*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

DOMa 01


Έκδοση: Ιούνιος 2020 από "Doma "
Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αρχιτεκτονική"

Στο πρώτο τεύχος του DOMa, το γραφείο Steven Holl Architects παρουσιάζει γλυπτά και υδατογραφίες της 'Δημόσιας Βιβλιοθήκης Hunters Point', μαζί με φιλολογικά και φωτογραφικά τεκμήρια. Τα γραφεία Fake Industries Architectural Agonism και Aixopluc μοιράζονται την εξέλιξη των σχεδίων τους για την 'Κατοικίας OE'. Το εικαστικό πανόραμα του γραφείο ΜΑΙΟ για το 'Κτήριο 22 Κατοικιών' στη Βαρκελώνη κινείται ανάμεσα σε αφηρημένες εικόνες και αρχιτεκτονικά σχέδια. Τα σχέδια επί σχεδίων επί σχεδίων του γραφείου MOS εικονογραφούν ένα σπίτι (το 'Σπίτι αρ. 10 / Σπίτι με αυλή') "που δεν τελείωσε ποτέ".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας