*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο ευτυχισμένος φίλος μας


Έκδοση: Απρίλιος 2021 από "Ταξιδευτής"
Σελ.:102 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-579-131-5


Θέμα: "Ανθρωπολογία "

Ο Μάρτυρας Σολεϊμανί υπήρξε θαρραλέος και συνετός. Είχα πει πολλές φορές στα στελέχη της χώρας που ασχολούνται με την πολιτική να ακολουθούν το παράδειγμά του. Ακόμη και στον τομέα της πολιτικής επεδείκνυε σύνεση και θάρρος. Τα λόγια του ήταν αποτελεσματικά, έπειθε τον άνθρωπο. Ωστόσο, το πιο σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα του ήταν η ευσέβειά του. Το θάρρος και η σύνεση που διέθετε ήταν πάντα στην υπηρεσία του Θεού. Παρά το γεγονός πως υπήρξε έμπειρος στρατηγός στην αρένα του πολέμου, εντούτοις ποτέ δεν παραμέλησε τα θρησκευτικά του καθήκοντα. Όταν μάλιστα δεν ήταν αναγκαίο, δεν χρησιμοποιούσε όπλο.
Στα εσωτερικά ζητήματα δεν πίστευε στα κομματικά. Στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ήταν εκείνου οι άοκνες προσπάθειες που ανέκοψαν τον επεκτατισμό των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή. Ο αγαπημένος μας Σολεϊμανί ήταν αυτός που κατάφερε με τη συνδρομή των λαών της περιοχής και μέσω της βοήθειας που τους προσέφερε να ανατρέψει όλα τα παράνομα σχέδια των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας