*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αντίο, φαντάσματα


Συγγραφή: ·Nadia Terranova
Μετάφραση: · Δήμητρα Δότση
Έκδοση: Φεβρουάριος 2021 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:272 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-03-2048-0


Θέμα: "Λογοτεχνία άλλων γλωσσών"

Ένα σπίτι ανάμεσα σε δύο θάλασσες, ο τόπος του γυρισμού. Μόνο που μέσα σ’ εκείνα τα δωμάτια έχει εξοκείλει η ύπαρξη μιας γυναίκας. Μιας γυναίκας που θα καταφέρει να λυτρωθεί πραγματικά μόνο αν διατρέξει και πάλι την ιστορία της από την αρχή. Η Ιταλίδα συγγραφέας αφηγείται την εμμονή μιας απώλειας, αυτό το ενώπιος ενωπίω με το παρελθόν που καθιστά όλους μας επιζώντες, ο καθένας από τη δική του μάχη. Με ακρίβεια και λεπτότητα φωτίζει εκείνες τις πτυχές της ύπαρξής μας, πάνω στις οποίες χτίζει ο καθένας μας την ταυτότητά του: τη μνήμη, την απώλεια της αθωότητας, την πολυπλοκότητα των οικογενειακών αλλά και των ερωτικών σχέσεων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας