*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πέρα από την ποιότητα

Γλώσσες αξιολόγησης στην προσχολική αγωγή


Συγγραφή: ·Dahlberg Gunilla ·Moss Peter ·Alan Pence
Έκδοση: Ιανουάριος 2021 από " Gutenberg"
Σελ.:389 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-01-2188-9


Θέμα: "Εκπαίδευση" "Εκπαίδευση. Παιδαγωγική"

Οι συγγραφείς του πονήματος είναι τρεις διαπρεπείς πανεπιστημιακοί, μία Σουηδή, ένας Βρετανός και ένας Καναδός, με πολυετή ενασχόληση με το παιδί και την αγωγή του. Δημοσιεύτηκε στο γύρισμα του 21ου αιώνα, όταν είχαν αρχίσει να περνούν και στην εκπαίδευση οι όροι ποιότητα, αξιολόγηση, αριστεία, όρους τους οποίους πραγματεύεται, εστιάζοντας κυρίως στο ζήτημα της ποιότητας.
Το βιβλίο γνώρισε εξαιρετική επιτυχία, επανεκδόθηκε και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Θεωρείται ένα από τα κείμενα αναφοράς στα θέματα που θίγει, την ποιότητα και την αγωγή των παιδιών από τη γέννηση μέχρι τα έξι τους χρόνια.
Οι συγγραφείς κινούνται σε τέσσερα αλληλεξαρτώμενα επίπεδα ανάλυσης: τη συζήτηση περί νεωτερικότητας και μετανεωρικότητας, την κριτική διερεύνηση της έννοιας ποιότητα και συναφών, όπως αξιολόγηση και αριστεία, τη δυνατότητα λειτουργίας των προσχολικών θεσμών ως αγορά, με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, και το κλασικό ερώτημα της δυνατότητας μεταφοράς ή εισαγωγής πετυχημένων θεσμών, ιδεών και πρακτικών σε άλλο πλαίσιο, σε άλλη χώρα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας