*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πνευμονολογία

Κλινική και διαγνωστική προσέγγιση


Συγγραφή: ·Θεόδωρος Ν. Κοντακιώτης
Έκδοση: Φεβρουάριος 2021 από "University Studio Press"
Σελ.:402 (29x21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2443-5


Θέμα: "Ιατρική"

Το βιβλίο αποτελεί ένα χρηστικό σύγγραμμα Πνευμονολογίας καθώς συγκεντρώνει βασικές και σύγχρονες γνώσεις για την κλινική και διαγνωστική προσέγγιση των αναπνευστικών νοσημάτων, με τη συμβολή όλων των ειδικών πνευμονολόγων της Πνευμονολογικής Κλινικής και της Κλινικής Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του ΑΠΘ. Χωρίζεται σε δύο βασικά μέρη, όπου στο πρώτο, μέσα από επιμέρους ενότητες και κεφάλαια, αναλύονται οι βασικές αρχές της ανατομίας του αναπνευστικού συστήματος, η βασική συμπτωματολογία ασθενών με πνευμονική νόσο, οι εξετάσεις εκτίμησης των ασθενών, ενώ συμπεριλαμβάνονται οι συσκευές υποστήριξης της αναπνοής και συγκεκριμένα η οξυγονοθεραπεία, ο επεμβατικός και μη επεμβατικός μηχανικός αερισμός. Το δεύτερο μέρος του βιβλίου αναφέρεται στα νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος και συγκεκριμένα στα νοσήματα των αεραγωγών, στις λοιμώξεις, στις διάχυτες διάμεσες πνευμονοπάθειες, στα περιβαλλοντικά και επαγγελματικά νοσήματα, στα νοσήματα υπεζωκότα, στα νοσήματα πνευμονικής κυκλοφορίας, στις διαταραχές της αναπνοής στον ύπνο, στην αναπνευστική ανεπάρκεια, στις νεοπλασίες θώρακα και στις πνευμονικές εκδηλώσεις νοσημάτων άλλων συστημάτων. Αναλύεται η παθογένεια-παθοφυσιολογία καθενός ξεχωριστά, η κλινική εικόνα του ασθενή καθώς, επίσης, η διάγνωση και οι θεραπευτικές παρεμβάσεις κάθε νόσου. Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην εύχρηστη δομή της ύλης του βιβλίου ενώ στην αρχή του κάθε κεφαλαίου αναφέρονται τα βασικά σημεία που πρόκειται να αναλυθούν προκειμένου ο αναγνώστης να επικεντρωθεί στα σημαντικότερα σημεία της μελέτης του.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας