*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Προσπίπτουσες λογοσκιάσεις


Συγγραφή: ·Ανδρέας Αρνάκης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2020 από "University Studio Press"
Σελ.:160 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2511-1


Θέμα: "Νεοελληνική ποίηση"

«...Είτε πρόκειται για ιδιωτικά ποιήματα, είτε για κοινωνικά, πολιτικά, με τη γενικότερη σημασία της λέξης, τα ερωτικά, τα σατιρικά, αλλά και τα οργισμένα και σχεδόν επιθετικά ποιήματα που διακρίνονται για μια απλή, μα πολύ προσεγμένη μορφή, μια εύστοχη, πλούσια, μα καθόλου λεξιθηρική γλώσσα. Η επιλογή των λέξεων γίνεται συνειδητά, έτσι ώστε, εκτός από την καίρια σημασία που οφείλει να πετύχει, να συμβαδίζει με τον ρυθμό, στον οποίο αποδίδεται αποφασιστική προτεραιότητα».

(Νίκη Eideneier-Αναστασιάδη,
από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας