*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δική σου υπόθεση

Πώς να κερδίσεις στο φλερτ και τη ζωή και να εξελίξεις τον εαυτό σου


Συγγραφή: ·Γιώργος Παλαιός
Έκδοση: Ιανουάριος 2021 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:312 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9789606451683


Θέμα: "Ψυχολογία" "Συμβουλευτική"

Ένας πολύτιμος και πρακτικός οδηγός αυτοβελτίωσης στους τομείς των σχέσεων και του φλερτ

Το βιβλίo Δική σου υπόθεση είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό βιβλίο αυτοβοήθειας. Δεν στοχεύει απλώς να σου προσφέρει συγκεκριμένες τακτικές που θα σε βοηθήσουν να φλερτάρεις αποτελεσματικά, αλλά να σε οδηγήσει να αλλάξεις πραγματικά και μόνιμα τον εαυτό σου και τον τρόπο σκέψης σου. Ξέρω ότι το κρατάς αυτή τη στιγμή στα χέρια σου επειδή ακριβώς θέλεις να αλλάξεις, να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Θέλεις να νιώσεις πιο άνετος και πιο σίγουρος με τις γυναίκες. Θέλεις να μάθεις να κατανοείς καλύτερα τους γύρω σου και να εκφράζεις τον εαυτό σου, τις επιθυμίες σου, τις προθέσεις σου, χωρίς δισταγμό και ντροπή. Θέλεις να νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου. Θέλεις να γίνεις πιο ελκυστικός και δυναμικός. Και θα γίνεις!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας