*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αναμνήσεις από τον Λένιν και άλλα διηγήματα


Συγγραφή: ·Mikhail Bulgakov
Μετάφραση: · Δημήτρης Β. Τριανταφυλλίδης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2020 από "Επίκεντρο"
Σελ.:224 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9786182040195


Θέμα: "Ρωσική λογοτεχνία "

...Διεισδυτικός παρατηρητής της ανθρώπινης φύσης, άνθρωπος εκλεπτυσμένης αισθητικής μα και αυστηρής ηθικής, ο Μπουλγκάκοφ καταγράφει με την επιμέλεια του χρονικογράφου άλλων εποχών την καθημερινή ζωή των απλών ανθρώπων, περιγράφει με ευαισθησία και εντιμότητα τα πάθη και τα δεινά τους, χρησιμοποιεί το καυστικό του χιούμορ για να καταδείξει τον καταστροφικό ρόλο του περιβάλλοντος στην αλλαγή της ουσίας του ανθρώπου και της πορείας του πάνω στη Γη.
Στο βιβλίο αυτό δημοσιεύονται κείμενα που ανήκουν σε διαφορετικά λογοτεχνικά είδη: από μικρά διηγήματα μέχρι καταγραφές στο δημοσιογραφικό σημειωματάριο του συγγραφέα. Καλύπτουν το χρονικό διάστημα μίας δεκαετίας, περίπου, και αποτελούν πολύτιμες ψηφίδες του πολυσχιδούς και πολυεπίπεδου έργου του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ.
Την ίδια στιγμή, μας προσφέρουν μια καλειδοσκοπική ματιά στην εποχή και μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τα γεγονότα που συντάραξαν την πατρίδα του και επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ευρωπαϊκής ιστορίας κατά τον 20ό αιώνα...

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας