*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Stranger Things Καχύποπτα Μυαλά


Συγγραφή: ·Gwenda Bond
Μετάφραση: ·Παναγιώτης Δρεπανιώτης
Έκδοση: Νοέμβριος 2020 από "Athens Bookstore Publications"
Σελ.:312 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-84032-5-3


Θέμα: "Φανταστική λογοτεχνία"

To Stranger Things Καχύποπτα Μυαλά, είναι το πρώτο επίσημο μυθιστόρημα του Stranger Things που περίμεναν οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς στην Ελλάδα.
Το μυθιστόρημα αποτελεί το Prequel της δημοφιλούς σειράς και υπόσχεται στους αναγνώστες του ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του Stranger Things:
“Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε την αλήθεια πίσω από τη μητέρα της Έντεκα, ετοιμαστείτε να γυρίσει το μυαλό σας Πάνω Κάτω, Upside Down, σε αυτό το συναρπαστικό επίσημο προεπεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Stranger Things”.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας