*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η βίβλος του κόλπου

Αιδοίο και κόλπος: Διαχωρίζοντας τον Μύθο από την Ιατρική


Συγγραφή: ·Jen Gunter
Μετάφραση: ·Λίζα Εκκεκάκη
Έκδοση: Οκτώβριος 2020 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:512 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-03-2055-8


Θέμα: "Δοκίμια" "Ιατρική"


Πολλοί άνθρωποι (τόσο άντρες, όσο και γυναίκες) ακόμα δεν ξέρουν ότι τα προφυλακτικά πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί με λιπαντικό, ότι η κατανάλωση ζάχαρης δεν προκαλεί κολπική λοίμωξη, ότι το σεξ δεν θα έπρεπε να είναι επώδυνο. Η γιατρός Jen Gunter διορθώνει τα μυθεύματα και τις πλάνες σχετικά με τη γυναικεία αναπαραγωγική υγεία και ξεσκεπάζει μια ολοένα και πιο περίεργη γκάμα από δυνητικά επιβλαβή και εκπληκτικά άχρηστα σχετικά προϊόντα. Για αναγνώστες που αναζητούν έγκυρη γνώση και ενημέρωση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας