*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Έγκλημα στη Μετροπόλιταν Όπερα


Συγγραφή: ·Stéphane Michaka
Μετάφραση: · Γιώργος Ξενάριος
Έκδοση: Ιούλιος 2020 από "Εξάντας"
Σελ.:696 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5370-35-0


Θέμα: "Λογοτεχνία άλλων γλωσσών" "Αστυνομική λογοτεχνία"

Ο Ρόμπερτ Τουρνέρ, αστυνομικός διευθυντής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Βόρειου Μανχάταν, δεν έχει την παραμικρή διάθεση να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί. Προαίσθημα ή επαγγελματική συνείδηση; Όπως και να έχει το πράγμα εκείνο το βράδυ ο αστυνομικός είχε δίκιο που έμεινε στο Τμήμα γιατί από τις δέκα και τέταρτο περίπου το Μανχάταν αρχίζει να αναστατώνεται: στη Μετροπόλιταν Όπερα παύει η μουσική και βασιλεύει το χάος. Ένας άντρας πέφτει από ένα θεωρείο, μεσούσης της παράστασης. Στο πρόγραμμα εκείνο το βράδυ ο Μαγικός αυλός του Μότσαρτ. Στο στήθος του νεκρού θεατή τρεις σφαίρες από όπλο διαμετρήματος 9mm. Κανείς δεν ξέρει τι γύρευε ο δολοφονημένος στο θεωρείο της Σόντρα Κάρνεγκι, πάμπλουτης κληρονόμου (μέλος της οικογένειας Κάρνεγκι) και γνωστής μουσικοκριτικού που είναι άφαντη.
Η αστυνομία εντοπίζει έναν άντρα -υποτιθέμενο ένοχο- που ακούει στο όνομα Λαγκάνα και τον οποίο συλλαμβάνει κάποιος από την ασφάλεια του θεάτρου. Όταν τον φέρνουν μπροστά στον Τουρνέρ για να τον ανακρίνει, ο αστυνομικός τον αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά. Είναι ένας πρώην συνάδελφός του τον οποίο απεχθάνεται όχι άδικα, έχει χίλιους δυο λόγους γι' αυτό.
"Κομψό, λυρικό, αισθησιακό και άγριο" το Έγκλημα στη Μετροπόλιταν Όπερα είναι ένα μυθιστόρημα το οποίο αντλεί τόσο από την αστυνομική όσο και από την κλασική λογοτεχνία. Ο εμπνευσμένος συγγραφέας του Stephane Michaka είναι από τους γνωστούς θεατρικούς συγγραφείς της νέας γενιάς στη Γαλλία. Το Έγκλημα στη Μετροπόλιταν Όπερα είναι τα πρώτο του αστυνομικό.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας