*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το τρίχορδο μπουζούκι 1


Συγγραφή: ·Παύλος Παφρανίδης
Έκδοση: Μάιος 2020 από "fagottobooks"
Σελ.:232 (21X29), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 979-0-801151-89-6


Θέμα: "Μουσική - Θεωρία"

Η πρώτη πλήρης συστηματική μέθοδος εκμάθησης Τρίχορδου - Μπαγλαμά - Τζουρά
Το τρίχορδο μπουζούκι συνδεδεμένο όσο κανένα άλλο μουσικό όργανο με το ρεμπέτικο και αστικό λαϊκό τραγούδι των πρώτων δεκαετιών του 20ού αιώνα, εξέφρασε τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων και ταυτίστηκε με την «περιθωριακή» τάξη, μέχρι να γίνει κοινώς αποδεκτό ως ζωτικό μουσικό όργανο της λαϊκής μουσικής μας παράδοσης. Παραδοσιακά, η γνώση του μεταδιδόταν από τον δάσκαλο στο μαθητή με τρόπο εμπειρικό και μέχρι και σήμερα η βιβλιογραφία παραμένει ελάχιστη. Στο παρόν βιβλίο, ο Παύλος Παφρανίδης συγκεντρώνει την 20ετή εμπειρία του στη διδασκαλία του μπουζουκιού και με μαστόρικη δεξιοτεχνία παρουσιάζει στους επίδοξους μουσικούς μία μοντέρνα μέθοδο εκμάθησης του τρίχορδου μπουζουκιού.

Στο τεύχος αυτό αναπτύσσονται σταδιακά οι βασικές γνώσεις και η τεχνοτροπία του οργάνου, μέσα από μία αναλυτική προσέγγιση της θεωρίας με περισσότερες από 200 ασκήσεις και παραδείγματα. Βήμα-βήμα και σε συνδυασμό με το συνοδευτικό ακουστικό υλικό και τη βοηθητική χρήση ταμπλατούρας, ακόμη και οι πιο αρχάριοι μαθητές θα εξοικειωθούν με το τρίχορδο μπουζούκι.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας