*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Περί φύσεως παιδιού - Οδηγός φυσικής θεραπείας

Για γονείς και θεραπευτές


Συγγραφή: ·Αλέξανδρος Ι. Τηλικίδης
Έκδοση: Ιανουάριος 2018 από " Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής"
Σελ.:65 (23.0 x 17.0), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-83099-3-7


Θέμα: "Ιατρική" "Παιδιατρική"

Η σύγχρονη ιατρική και τα οικονομικά συμφέροντα τα οποία διαμορφώνουν και κατευθύνουν την επιστημονικότητά της, μετέτρεψαν την υγεία και την αρρώστια των ανθρώπων σε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Προκειμένου δε να καταστήσουν τους απλούς ανθρώπους εντελώς αβοήθητους και άρα υποχρεωμένους να καταφεύγουν διαρκώς στο ιατρικό σύστημα για το παραμικρό, δυσφήμησαν την λαϊκή ιατρική, τα γιατροσόφια και όλα αυτά με τα οποία οι απλοί άνθρωποι διαχειρίζονται θέματα υγείας, δικά τους και των παιδιών τους, επί αιώνες.

Οι επιστήμονες χλεύασαν, συκοφάντησαν και εν τέλει κατάφεραν να ακυρώσουν στην συνείδηση του σύγχρονου ανθρώπου, θεραπευτικά εργαλεία τα οποία ανακουφίζουν χωρίς στόμφο, τον πόνο των ανθρώπων επί αιώνες.

Αυτό το βιβλίο γράφεται λοιπόν για να αποκαταστήσει την ζημιά που προκάλεσε η σύγχρονη επιστημονική ιατρική, στην υγεία των απλών ανθρώπων. Για να ξαναφέρει την πίστη σε όλους μας ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και τα παιδιά μας, μόνοι μας μέσα στα σπίτια μας, χωρίς γιατρούς, νοσοκομεία, φάρμακα, αντιβιώσεις, απάνθρωπη ιατρική εκμετάλλευση.

Για να ξυπνήσει την ελπίδα μέσα στις καρδιές των ανθρώπων ότι υπάρχει ανθρωπιά. Ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διακρίνουν την ασχήμια και προσπαθούν με τις λιγοστές τους δυνάμεις να προτείνουν λύσεις.

(2014) Greek Acupuncture, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής κ Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής

(2014) Η Βασική Θεωρία της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής Μέρος Α', Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής κ Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής

(2013) Ο ελληνικός βελονισμός, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής

(2011) Κινέζικη βοτανοθεραπεία, Etra

(1999) Η βασική θεωρία της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας