*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο θάνατος του καρκίνου

"The Death of Cancer" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Vincent T. DeVita · Elizabeth DeVita - Raeburn
Μετάφραση: · Αντώνιος Κ. Παπαγιάννης
Έκδοση: Ιανουάριος 2020 από "University Studio Press"
Σελ.:384 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2472-5


Θέμα: "Καρκίνος"

Με ιστορικό βάθος και αυθεντία, το βιβλίο αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία της μάχης κατά του καρκίνου. Παρουσιάζεται η εξέλιξη της έρευνας ξεκινώντας από την εποχή που οποιαδήποτε προσπάθεια θεραπείας θεωρούνταν καταδικασμένη σε αποτυχία έως και τη σημερινή εποχή που η έρευνα έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Ο συγγραφέας είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον πόλεμο κατά του καρκίνου καθώς έχει περάσει από όλες σχεδόν τις υψηλές θέσεις στο χώρο της σύγχρονης ογκολογίας και έχει αναπτύξει την πρώτη επιτυχημένη χημειοθεραπεία για τη νόσο του Hodgkin. Μέσα από την προσωπική του σκοπιά ως ερευνητής και κλινικός γιατρός του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου, ως διευθυντής του NCI, ως αρχίατρος στο Κέντρο Καρκίνου Memorial Sloan Kettering (MSKCC), ως διευθυντής στο Κέντρο Καρκίνου του Πανεπιστημίου Γέηλ, ως πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρείας Καρκίνου (ACS), και, πρόσφατα, ο ίδιος ως ασθενής προσπαθεί να μεταφέρει το μήνυμα πως ο καρκίνος αποτελεί πλέον μια μάχη που κερδίζει βήματα και μπορεί να καταπολεμηθεί. Η ασθένεια του καρκίνου παρουσιάζεται μέσα από καθημερινές ιστορίες αντι-ηρώων ερευνητών - γιατρών παρά μέσα από ιατρικές δογματικές εικόνες. Αμφισβητούνται οι κατεστημένες αντιλήψεις και παρουσιάζεται η σύγχρονη αμερικανική ιατρική πραγματικότητα. Είναι ένα φιλόδοξο, ζωντανό βιβλίο που προσφέρει μια διαφωτιστική και βαθιά προσωπική ματιά στην επιστήμη και την ιστορία ενός θέματος ζωής και θανάτου που μας αγγίζει όλους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας