*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Βούδας και ο Αϊνστάιν παρέα σε ένα μπαρ


Συγγραφή: · Guy Joseph Ale
Έκδοση: Δεκέμβριος 2019 από "Ιβίσκος"
Σελ.:336 (14Χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5093-88-4


Θέμα: "Ψυχοθεραπεία"

Το «Ο Βούδας και ο Αϊνστάιν παρέα σ’ ένα μπαρ» πρεσβεύει την επαναστατική ιδέα, ότι η μακροζωία και η ευζωία είναι μία εγγενής μας δυνατότητα, μέχρι πρόσφατα ανεξερεύνητη.

Με τη βοήθεια μιας φανταστικής παρέας, στην οποία συμμετέχουν Βούδας, Αϊνστάιν, Μαντέλα, Λίνκολν, Δαρβίνος και Μ. Αλέξανδρος, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει όλες τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις -στην κοσμολογία, την νευροπλαστική, τη θεωρία των υπερ-χορδών, την επιγενετική, την ψυχολογία, την κοινωνιολογία κ.α.- και μας προσφέρει πολύτιμα πρακτικά εργαλεία για να ζήσουμε μία ποιοτική ζωή, με μεγαλύτερη διάρκεια, γεμάτη υγεία και ευεξία.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

• Ασκήσεις που συντονίζουν και εναρμονίζουν τα συστήματα του οργανισμού μας
• Πρακτικές συνειδητότητας που εξαλείφουν το καθημερινό στρες
• Ανεκτίμητους κανόνες διατροφής, ωφέλιμους για μια ζωή
• Μοναδικά εργαλεία για κορυφαία απόδοση - σωματικά και πνευματικά
• Ειδικές οδηγίες για έναν τρόπο ζωής που εξασφαλίζει διαρκή ευεξία και πνευματική εγρήγορση


Έπαινοι

«Το βιβλίο του Guy είναι τόσο μοναδικό που, ύστερα από 40 χρόνια εμπειρίας ως ψυχοθεραπευτής, εφάρμοσα τις ιδέες του και είχα εντυπω- σιακά αποτελέσματα. Αυτό το βιβλίο προσφέρει πολύτιμες γνώσεις σε όσους το διαβάσουν και εφαρμόσουν στην πράξη τη σοφία του».
— Δρ. Hans Vischjager, διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Σπουδών BEHA

«Αυτό το βιβλίο μας βοηθάει να κατανοήσουμε βαθύτερα την έμφυτη ενέργειά μας και μας αποκαλύπτει τον άρρηκτο δεσμό του νου, του σώματος και του πνεύματός μας. Ο Guy Joseph Ale μοιράζεται μαζί μας την εξερεύνηση της επιστημονικά και πνευματικά εξελισσόμενης βάσης μας, ώστε να κατακτήσουμε μια πληρέστερη επίγνωση του κόσμου μας, του σύμπαντος και του εαυτού μας».
— Sheryl Glick, παρουσιαστής της εκπομπής Healing From Within, συγγραφέας του βιβλίου The Living Spirit.

«Αυτό το βιβλίο είναι μοναδικό από πολλές απόψεις. Συνδυάζει αντιλήψεις και γνώσεις που προκύπτουν από την εμπειρία και την έρευνα, με πρακτικές εφαρμογές για την καθημερινότητά μας. Κι επειδή ένα βιβλίο πρέπει να αξιολογείται βάσει των μακροπρόθεσμων και διαχρονικών θετικών επιδράσεων που ασκεί, είμαι βέβαιος ότι το συγκεκριμένο βιβλίο θα το εκτιμήσουν δεόντως άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο και για πολλά χρόνια στο μέλλον».
— Lars-Eric Unestahl, Διδάκτωρ, Πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου των Σκανδιναβικών Χωρών 
και Ιδρυτής της «Integrated Mental Training»

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας