*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το σχέδιο του Οδυσσέα

Το μεγάλο ταξίδι προς ένα βιώσιμο χρέος


Συγγραφή: ·Bob Traa
Έκδοση: Νοέμβριος 2019 από "Κέρκυρα - Economia Publishing"
Σελ.:264 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-9490-53-5


Θέμα: "Οικονομία - Ευρώπη"

[…] Οι μνημονιακές κυβερνήσεις αντιμετώπισαν τα μνημόνια σαν αναγκαίο κακό για να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία, και όχι ως ευκαιρία για να διορθωθούν οι χρόνιες παθογένειες της ελληνικής οικονομίας και να μπουν στέρεες βάσεις για την ευημερία των επόμενων γενεών. […] Το βιβλίο του Μπομπ, βασισμένο στη μακρά εμπειρία του από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είναι πολύτιμο εργαλείο στην προσπάθειά μας να αντιληφθούμε τον κόσμο ορθολογικά, μακριά από ιδεοληψίες και αυταπάτες, και να σχεδιάσουμε το μέλλον. Το κλειδί για να ξεπεράσουμε την κρίση βρίσκεται στα χέρια μας και μόνο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ