*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

50 Classic Metal Albums

Μέσα από τα λόγια των δημιουργών τους


Έκδοση: Φεβρουάριος 2019 από "Metal Hammer"
Σελ.:292 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-84165-0-5


Θέμα: "Μουσικοί " "Μουσικά συγκροτήματα " "Συνεντεύξεις"

50 κλασικοί metal δίσκοι - 50 ιστορίες πίσω από αυτούς. Διαβάστε άγνωστες λεπτομέρειες και περιστατικά που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις των ίδιων των μουσικών και μάθετε όλες τις πληροφορίες γύρω από τους αγαπημένους σας δίσκους.
Βασισμένο στη στήλη "Past Tense to Future Tense" του περιοδικού Metal Hammer, το βιβλίο αυτό αποτελεί μία εγκυκλοπαίδεια που εξηγεί, αναλύει, αποδομεί και ανασυνθέτει μουσικά έργα που έχουν γράψει ιστορία. Διαβάστε για εμβληματικά έργα των: Iron Maiden, Motorhead, Ozzy Osbourne, Μanowar, Rush, King Diamond, Μayhem και πολλών άλλων, μέσα από τα λόγια των δημιουργών τους.

Οι συνεντεύξεις του παρόντος βιβλίου πραγματοποιήθηκαν για το περιοδικό Metal Hammer το διάστημα 2013-2018 από τους συντάκτες: Ανδρέα Ανδρέου, Μαρία Βασιλείου, Θεοδόση Δολασίκ, Nίκο Ζαγγογιάννη, Πάνο Καλεπανάγο, Γιώργο Κετιγένη, Μιχάλη Κριμπογιάννη, Κωνσταντίνο Λύρο, Βασίλη Μάζαρη, Γιώργο Μάντη, Χάκο Περβανίδη, Μάρκο Σακελλαρίου, Δημήτρη Σκούρα, Δημήτρη Συμελιάδη, Νίκο Τραγάκη, Ηλία Τσούτσα, Πάνο Φαρόπουλο και Παναγιώτη Φουντουκίδη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας