*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χειρουργική

Μέσα από περιπτώσεις

"NMS Surgery Casebook- 2nd ed." (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Bruce Jarrell · Eric Strauch
Έκδοση: Ιούλιος 2018 από "University Studio Press"
Σελ.:576 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2390-2


Θέμα: "Χειρουργική"

Οι περιπτώσεις που πραγματεύεται το βιβλίο αναδεικνύουν ουσιαστικά τον τρόπο που οι έμπειροι χειρουργοί σκέφτονται και παίρνουν αποφάσεις σε ένα κλινικό πρόβλημα. Τα στοιχεία του ιστορικού και της κλινικής εξέτασης που παρατίθενται, βοηθούν ώστε να οδηγηθεί ο εκπαιδευόμενος χειρουργός σε διάγνωση, γι ́αυτό και θεωρείται χρήσιμο βοήθημα τόσο για φοιτητές Ιατρικής όσο και για όσους ξεκινούν την ειδικότητα της χειρουργικής.Η ύλη οργανώθηκε με βάση τα οργανικά συστήματα του ανθρωπίνου σώματος και αφορά:

• γενικά θέματα (προεγχειρητική φροντίδα, μετεγχειρητική φροντίδα και επούλωση τραύματος)

• ειδικότερα θέματα (παθήσεις θωρακικές και καρδιοθωρακικές, αγγειακές, παθήσεις του ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού συστήματος, του ήπατος και του παγκρέατος, ενδοκρινικές παθήσεις, παθήσεις δέρματος και μαλακών μορίων, κήλες, παθήσεις μαστού)

• ειδικές περιπτώσεις (τραύμα, εγκαύματα, σήψη και συγγενείς ανωμαλίες).

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας