*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βιολογία της διατήρησης

Μια εισαγωγή

"A Primer of Conservation Biology (5th ed.)" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2017 από "University Studio Press"
Σελ.:500 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2331-5


Θέμα: "Βιολογία " "Περιβάλλον"

Το βιβλίο αυτό, στο οποίο παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της επιστήμης της βιολογίας της διατήρησης, απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες αλλά και στο ευρύ κοινό. Καλύπτει, με συνοπτικό τρόπο, το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, από τις στρατηγικές διατήρησης ειδών και εγκαθίδρυσης προστατευόμενων περιοχών, έως τα ζητήματα της αειφόρου ανάπτυξης και της αποτελεσματικότητας της χρηματοδότησης για τη διατήρηση της φύσης. Στο πλαίσιο της ελληνικής έκδοσής του, τα ανά τον πλανήτη παραδείγματα δράσεων και προσπαθειών διατήρησης που εμφανίζονται στις σελίδες του, εμπλουτίστηκαν με δημοσιευμένες μελέτες περίπτωσης από τον ελληνικό χώρο, οι οποίες εντάσσονται ως ένθετα στο κυρίως σώμα του βιβλίου και εμφανίζονται ως αναπόσπαστο τμήμα του.
Στόχος είναι το βιβλίο να συνεισφέρει στη γνώση και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών επί ζητημάτων διατήρησης, βασικούς μοχλούς για την ανάληψη δράσεων σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο, που αποτελούν ζητούμενο στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας