*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μιλώντας με τον άρρωστο

Εισαγωγή στην κλινική επικοινωνία


Συγγραφή: · Αντώνιος Κ. Παπαγιάννης
Έκδοση: Απρίλιος 2017 από "University Studio Press"
Σελ.:264 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2322-3


Θέμα: "Ιατρική" "Κλινική ψυχολογία"

Ενώ η σύγχρονη ιατρική εναγκαλίζεται όλο και πιο σφιχτά την τεχνολογία, η επικοινωνία γιατρού-ασθενούς προάγει και συντηρεί την ανθρώπινη διάσταση της θεραπευτικής σχέσης.
Η κλινική επικοινωνία είναι μια βασική δεξιότητα που δεν βασίζεται τόσο σε έμφυτο χάρισμα, όσο σε κατάλληλη εκπαίδευση και κυρίως σε συστηματική καλλιέργεια. Όλοι μπορούμε να μάθουμε να επικοινωνούμε καλύτερα, τόσο με τους ασθενείς όσο και με τους συνεργάτες μας, κι αυτό
θα αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την επαγγελματική μας επιτυχία, αλλά και πηγή προσωπικής ικανοποίησης από την άσκηση της ιατρικής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας